MSN hangulatjelek

Az MSN-t akár saját, egyedi hangulatjelekkel is bővíteni tudod. Az MSN jelek beszerezhetőek az interneten, de te magad is készíthetsz sajátot, vagy felhasználhatsz olyan képeket is, amiket nem kifejezetten MSN hangulatjelnek szántak.

Az új MSN hangulatjelek betöltése nagyon egyszerű. Ha találsz egy megfelelő képet a neten, jobb klikkelj rá, és mentsd el a gépedre. Ezután MSN-ben az "Eszközök"-ön belül válaszd a "Hangulatjelek"-et, majd a "Létrehozás..." gombot. Itt a "Kép keresése..." segítségével megkeresheted a gépeden az elmentett képet, majd megadhatod, hogy milyen billentyűparancsra jöjjön be az adott jel. Az ide írt smileyt használva a megadott kép fog ezentúl megjelenni. Ha akarsz, nevet is adhatsz a jelnek.

Ha nem jut eszedbe, hogy milyen kódot adtál meg a hangulatjelednek, a smileyknál "Az összes megjelenítése..." után az "Egyéni hangulatjelek"-nél is megtalálhatod azt.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

pk.beni

nekem icipicikelett

gergo12

XD, (:,):, nyesze

Totti

tessék most találtam ki:
c(:

BLINDMAN

amit kiválasztottam képet azt amikor írni akarom akkor olyan kicsibe mutatja hogy nem lehet látni hogy mi van rajta! pls segítség!!