MSN cím

MSN cím készítése az alábbi oldalon lehetséges:
https://accountservices.passport. net/reg.srf

Itt bármilyen e-mail címmel regisztrálhatsz magadnak MSN címet.

Ha szeretnél @msn.com-os MSN címet, egy kis trükkel ez is elérhető, ehhez itt kell regisztrálnod:
https://accountservices.passport .net/reg.srf?ns=msn.com

Az MSN címed törlése a http://account.live.com címen lehetséges. Ehhez belépés után válaszd a "Fiók megszüntetése" menüpontot!

Amikor MSN címet választasz magadnak, mindig gondolj arra, hogy hol fogod azt megadni másoknak. Lehetséges, hogy olyan helyekre is ki fogod írni, ahonnan később kéretlen reklámleveleket kaphatsz rá, ezért nem biztos, hogy előnyös ugyanazt a címet használni MSN-re, és e-mail-ezésre. Hasznos lehet, ha az MSN címedre érkezett leveleket csak továbbítod a szokásos e-mail címedre. Ez a megoldás akkor is előnyös lehet, ha nem akarod, hogy bárki, aki tudja az e-mail címedet, megtalálhasson MSN-en is.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

baloghszuro

vegyél fel

KoN

hello! nekem az lenne a problémám, h régebben volt MSN-em, de egyik nap kiírja, h megjelent vmi sokkal jobb verzió és h azt töltsem le, különben nem lehet belépni az MSN-emre(máshol sem tudok bejelentkezni, próbáltam).
Szal letöltöttem arról a linkről, amit kiírt az MSN, installálom felfele, elindítottam, és ugyanazt írja ki, mint az előző verziónál("töltsd le az újat"). Azt is próbáltam, h leszedem a rendszerről a régit, és úgy teszem fel az újat, stb, rendszervisszaállítást is csináltam, de semmi... Ha más gépnél próbálok bejelentkezni, nem enged be...:S(azt írja ki, h nincs is ilyen felhasználó, v mi...) Ha vki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!!

Szokyboy

miért nem lehet választani/beírni kérdést a @msn.com cím létrehozásánál?